Matematik

grafer og areal

17. oktober 2013 af sweeti14 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har vedlagt en opgave som jeg ikke helt kan se hvordan man regner ud. Jeg håber der er en der kan hjælpe. 

På forhånd tak 

Vedhæftet fil: Opgave.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2013 af LeonhardEuler

Benyt:

V=\pi\int_a^b{(f(x))^2\ dx}


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. oktober 2013 af peter lind

V = π∫14 f(x)2dx


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. oktober 2013 af SuneChr

# 0
"... jeg ikke helt kan se hvordan ..."
Er det integrationsformlen, nævnt i # 1 og 2  du ikke forstår opbygningen af?
Så ta'r vi, i fald, den derfra.
 


Svar #4
17. oktober 2013 af sweeti14 (Slettet)

#3 det er nok bare formuleringen der forvirrer mig, for jeg kan godt finde ud af integralregning. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Tegn grafen for funktionen f(x) , og indtegn linierne med ligningerne x = 1 og x = 4. Så burde det klart fremgå, hvad opgaven drejer sig om.


Skriv et svar til: grafer og areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.