Kemi

Fysisk Kemi Opgave (ΔrH og ΔrG)

21. oktober 2013 af darkmoon37778 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Reaktion: XO (s) -> X (s) + 1/2 O2

De informationer jeg kender:

ΔrH og ΔrS er uafhængig af T

I ligevægt er P (O2) = 0.9 Bar ved 373.15K

I ligevægt er P (O2) = 0.26 Bar ved 273.15K

Frihedsgraden = 1

1 mol of XO (s) er anbragt i et reaktions kammer.

Beregn:

ΔrH0 og ΔrG0

Jeg er lidt lost i denne opgave - syntes jeg mangler informationer: Hjælp vil være meget nyttigt

Jeg ved at facit for H skal være 5300 J/mol

og at facit for G skal være 1200 J / mol

Jeg ved bare ikke hvordan jeg kommer dertil

På forhånd tak!


Skriv et svar til: Fysisk Kemi Opgave (ΔrH og ΔrG)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.