Matematik

funktioner

24. oktober 2013 af willerboy (Slettet) - Niveau: A-niveau

Unregn f'(x) for følgende funktioner

f(x)=3x-1/2

hvordan udregner jeg dette ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt den generelle regel for differentiation af en potens:

(a·xn)' = a·n·xn-1 , hvor a og n er konstanter.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2013 af SuneChr

(kxn) '  =  knxn - 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2013 af 123434 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. oktober 2013 af LeonhardEuler

f' (x) = (3x-1/2)' = -1/• 3x(-1/2)-1 = ...


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.