Matematik

Hjælp til at differentiere

27. oktober 2013 af minibs (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har nogle problemer med disse opgaver, det kunne være fedt hvis nogle kunne hjælpe - på forhånd tak :)

Differentier følgende funktioner med hensyn til x, 

f(x) = e4,4x · x2

f(x) = ex^2-2

f(x) = √(3x2-1)

f(x) = 132,2 · 1,54x


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2013 af mathon

se

Vedhæftet fil:dif_int_tabel.doc

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2013 af mathon

      Derudover skal du kende differentiation af sammensat funktion
og
      differentiation af et funktionsprodukt


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2013 af mathon

       f(x) = e4,4x · x2

              f '(x) = 4,4•e4,4x•x2  +  e4,4x •2x  =  e4,4x•2x•(2,2x + 1)


Svar #4
27. oktober 2013 af minibs (Slettet)

Jeg har lavet de første 3, men er ikke sikker på den sidste? 

f(x) = 132,2 · 1,54x


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. oktober 2013 af LeonhardEuler

#4 

Benyt

(k • ax)' = k • a• ln(a)

f(x) = 132,2 · 1,52x ⇒ f' (x) = ...


Skriv et svar til: Hjælp til at differentiere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.