Matematik

Funktion

28. oktober 2003 af Nybegynder (Slettet)
jeg har fundet jeg ikke finde ud af spørgsmål d hvor der står at jeg skal: Opløs andengradspolynomiet i faktorer

F(x) = (1)/(3)x^2 + 2x + 3

Svar #1
28. oktober 2003 af Nybegynder (Slettet)

har ikke en ide hvordan jeg skal starte?

Svar #2
28. oktober 2003 af Nybegynder (Slettet)

bliver det så:

f(x)= 1/3x^2(x+3)(x+3) ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2003 af Jean

Det er noget med du skal finde rødder i polynomiet, og så har du algebraens fundamentalsætn. der siger at pol. kan opskrives som:

f(x) = a x^2 + bx + c = 1/3 (x-r_1)(x-r_2)

Hvor r_1 og r_2 er rødderne i polynomiet.

Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.