Matematik

hvordan ved man at

05. november 2013 af Laurawedel (Slettet) - Niveau: 7. klasse

0,625 er det samme som 5/8


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2013 af mathon

      0,125 = 1/8

      5•0,125 = 5•1/8

      0,625 = 5/8


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2013 af mathon

eller
                                        625      25 • 25     5 • 5      5
                          0,625 = ------- = ---------- = ------- = ----
                                       1000     25 • 40     5 • 8      8

       


Skriv et svar til: hvordan ved man at

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.