Matematik

HURTIG HJÆLP

05. november 2013 af nejjegerej (Slettet) - Niveau: 8. klasse


beregn værdien for hvert af udtrykkende når a= -3 og b= 3

3a-b=

2a+b i anden =

a i anden + b * 2=

please hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2013 af Chrystine (Slettet)

Det forvirrer bare alle, når du spørger to gang.

Se din tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1404011


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. november 2013 af LeonhardEuler

Ersat a og b med deres pågivet værdier og beregn.

Fx. 

3•a - b = • -3 - 3 = -12


Skriv et svar til: HURTIG HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.