Matematik

0 løsninger

14. november 2013 af inddd (Slettet)

Kan det passe at denne ligningen igen løsninger har?

ligningen: 2(x-2) = 3x - (x+3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2013 af mathon

       "Ja"

                  L = Ø


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2013 af PeterValberg

2(x - 2) = 3x - (x + 3)
2x - 4 = 3x - x - 3
2x - 4 ≠ 2x - 3

L = {  }    ( eller: L = Ø )

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
14. november 2013 af inddd (Slettet)

Hvad er grundmængden så?


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. november 2013 af PeterValberg

Det må være de reelle tal:  x∈R

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: 0 løsninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.