Matematik

Hjæææælp med at reducere!!

18. november 2013 af hioghi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der nogen, der kan hjælpe mig med at reducere det udtryk, der er lagt ind som dokument herinde??? Det vil være en kææææmpe hjælp! 


Svar #1
18. november 2013 af hioghi (Slettet)

Ok, jeg kunne ikke få dokumentet ind, så nu skulle det gerne virke! 

Vedhæftet fil:Reducering .docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Polynomiet er

A(x) = 2x·(-((π+2)x-100))/2 -(π/2)x2

       = 100·x - ((π/2) + π +2)·x2

       = 100·x - ((3π/2) + 2)·x2

hvilket næsten stemmer med dit resultat, bortset fra, at du har -(2x)2 , hvor det skal være -2x2 .


Svar #3
19. november 2013 af hioghi (Slettet)

Du er en gud! Tusind tak for hjælpen! :D 


Skriv et svar til: Hjæææælp med at reducere!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.