Matematik

nemt :) hurtigt hjælp

19. november 2013 af oliviawinther (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hejsa der ude....

hvordan er det nu at man regner dem her?

- 2x(-14)

- (-14) /2

- (-24) /4

hver rigtig sød at hjælpe mig helst hurtigt tak :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. november 2013 af la12 (Slettet)

Husk at minus gange minus giver plus

- 2x(-14):  -2x * -14 = 28x 
-(-14)/2: 14/2 = 7
-(-24)/4: 24/4 = 12


Svar #2
19. november 2013 af oliviawinther (Slettet)

Tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#1

Bemærk, at 24/4 = 6, ikke 12 .


Svar #4
19. november 2013 af oliviawinther (Slettet)

Okay mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. november 2013 af 123434 (Slettet)

-a(-b)=-a*-b

-(-a)/b=a/b


Skriv et svar til: nemt :) hurtigt hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.