Matematik

potens i ligning?

23. november 2013 af SuzanShaker (Slettet) - Niveau: A-niveau

300 = 11.3013*x0.499523

Hvordan reducerer jeg , når der er en potens? hvad skal jeg tage kvadratroden af?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2013 af mathon

Brug en logaritmefunktion:

                   log(an) = n•log(a)     a > 0


Svar #2
23. november 2013 af SuzanShaker (Slettet)

Hvordan? er stadig lidt forvirret? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2013 af SpringE (Slettet)

x = (300/11,3013)1/0.499523


Svar #4
23. november 2013 af SuzanShaker (Slettet)

Tak, prøver mig frem så :)


Skriv et svar til: potens i ligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.