Matematik

Jeg kan ikke finde den rigtige formel til denne ?

27. november 2013 af Louiseks00 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

The unit price, P of a product is related to the number of units sold, Q, by the demand equation P = 400-Q /1.000 . The cost of producing Q units is given by

TC= 50Q + 16.000. The number of units produced and sold, Q, is increasing at a rate of 200 units per week. When the number of units produced and sold is 10.000, determine the instantaneous rate of change with respect to time, t (in weeks), of

Revenue
Cost
Profit

Jeg har prøvet at løse denne opgave med flere forskellige formler, men har ikke fundet den rigtige.

HJÆLP SØGES!! :)

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Revenue = Indtægter = P(Q)·Q
Cost = Omkostninger = TC(Q)
Profit = Fortjeneste = P(Q)·Q - TC(Q) .

Beregn nu (d/dt)(P·Q) , (d/dt)(TC) og (d/dt)(P·Q - TC) , idet Q = 10000 , og dQ/dt = 200 , og P(Q) og TC(Q) er de opgivne funktioner.


Skriv et svar til: Jeg kan ikke finde den rigtige formel til denne ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.