Matematik

Funktioner

27. november 2013 af rikk139a (Slettet) - Niveau: B-niveau

Godaften :-)

Skal liiiige have lidt hjælp til den her... på forhånd tak!

Tre funktioner er givet ved:

f(x) = 5ex + x4

g(x) = 3x2 – 5x

h(x) = ln(x) + 7

Bestem f’(x), g’(x) og h’(x) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Differentier hver af funktionerne.


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.