Fysik

Enheder for ohms lov

28. november 2013 af Faxekondi1234 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej jeg skal lave en fysik rapport

jeg kan bare ikke finde ud af hvad enheder for ohms lov er? jeg skulle skrive noget om ohms lov og så enheder for ohms lov. 

hvis der er nogle der kan hjælpe så tak på forhånd:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. november 2013 af hesch (Slettet)

Ohms lov forbinder jeg med:

U = R * I  => 

I = U / R  =>

R = U / I

--------------------------------------------------

U:   spænding , enhed = Volt  ( V )

I:    strømstyrke , enhed = Ampere  ( A )

R:   modstand , enhed = Ohm  ( Ω )


Skriv et svar til: Enheder for ohms lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.