Kemi

HASTER!! Beregn en værdi for ligevægtskonstanten (opløselighedsproduktet) for reaktion I ved 22,4 grader

13. december 2013 af loki495 (Slettet) - Niveau: A-niveau

a) Beregn den aktuelle stofmængdeskoncentration af kaliumioner i den mættede opløsning af kaliumhydrogenphthalat (ER lavet)

b) Beregn  en værdi for ligevægtskonstanten (opløselighedsproduktet) for reaktion I ved 22,4 grader

KC8H5O4(s) = K+(aq) + C8H5O4- (aq)

Ligevægtsloven siger

Jeg ved hvad K er men tænker på C8H504- .. hvordan dælen skal jeg vide det

Kc = produkt/reakanter

Kc =[K] * [C8H5O4-] / [KC8H5O4]

KC8H5O4 = 1? da det er et fast stof? 

Tak på forhånd :)


Skriv et svar til: HASTER!! Beregn en værdi for ligevægtskonstanten (opløselighedsproduktet) for reaktion I ved 22,4 grader

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.