Fysik

Afstand mellem biler?

15. december 2013 af danmark100 (Slettet) - Niveau: C-niveau

2 bilister kører begge med 60 km/t mod hinanden på en smal vej

- Hvor langt skal der være mellem bilerne i det øjeblik de ser hinanden, hvis de skal undgå et sammenstød?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2013 af SuneChr


Svar #2
15. december 2013 af danmark100 (Slettet)

SuneChr

Hvad har det egentlig med opgaven at gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2013 af hesch (Slettet)

#0:  Det hurtige svar er:  Afstand = 2 * bremselængde.

Men der mangler en gnidningskoefficient, for at bremselængde kan beregnes.


Svar #4
15. december 2013 af danmark100 (Slettet)

hesch

Hvad hvis reaktionshastigheden kendes?

Og hvordan finder man bremselængden? udover der i opgave står at man "regner" med at bremselængden højst må være 32 meter ved 60 km/t.


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. december 2013 af hesch (Slettet)

Hvis reaktionstiden er 1 sek, må hver bil jo bevæge sig:

60km/t * 1s = 16,7m/s * 1s = 16,7m

Hertil skal adderes bremselængden: 32m pr. bil


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. december 2013 af SKDFHKLFHIOAFOFNOINSF (Slettet)

Hej, Frederik. 

Husk at referere til studieportalen i din opgave, da du har hentet information/fået hjælp herfra. Til en anden gang, så henvend dig til mig eller lektiecafeen hvis du har brug for hjælp. Vi ses imorgen. 

Mvh.

Ike. 


Svar #7
16. december 2013 af danmark100 (Slettet)

Dat fake account :-)

Galal Chahabi? Akhmedkhan Dubayev?


Skriv et svar til: Afstand mellem biler?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.