Matematik

Excel problem

16. december 2013 af sally1004 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Jeg er ved at lave en aflevering, hvor jeg skal finde forskriften for den funktion der passer på hhv. en lineær og en eksponentiel funktion..

Jeg har fået oplyst nogle tal, som jeg har sat ind i excel og har lavet et diagram hvor jeg først har tilføjet en lineær tendenslinje, og når jeg tilføjer forskriften og forklaringsgraden, kommer der i forskriften dette frem: y = 520906x + 2E+06

Hvordan regner jeg lige dette ud, så jeg kan få en rigtig forskrift ud af det??? Og hvad betyder E???


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. december 2013 af peter lind

Forskriften er den du har skrevet. E+06 betyder 106


Svar #2
16. december 2013 af sally1004 (Slettet)

Er det så 2 * 10


Svar #3
16. december 2013 af sally1004 (Slettet)

#1
 

Forskriften er den du har skrevet. E+06 betyder 106

Er det så 2 * 10^6??


Brugbart svar (1)

Svar #4
16. december 2013 af SuneChr

E står for "eksponent".
En eksponent er det, som her 10 , er opløftet til.
E+06 = 106
Forskriften hedder da
y  =  520906·x + 2·106       eller
y  =  520906·x + 2000000
 


Svar #5
16. december 2013 af sally1004 (Slettet)

#4
 

E står for "eksponent".
En eksponent er det, som her 10 , er opløftet til.
E+06 = 106
Forskriften hedder da
y  =  520906·x + 2·106       eller
y  =  520906·x + 2000000
 

MANGE TAK


Skriv et svar til: Excel problem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.