Kemi

Reaktion

17. december 2013 af mimok (Slettet)

Er dette en bimolekylær reaktion:

B+B-->P

?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. december 2013 af mathon

                                  2 B   -->   P

er ikke bimolekylær.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2013 af Linnese (Slettet)

Er den unimolekylær?

Kravet for en bimolekylær, skal der så være tale om to forskellige reaktanter?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2013 af mathon

bi = to


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. december 2013 af Linnese (Slettet)

Men der er to reaktanter, når det er 2 B? Eller menes der to forskellige reaktanter? F.eks. A + B --> P ?

Hvis man skriver hastighedsudtrykket for reaktionen 2 B   -->   P, under antagelse af at B er af første orden, er hastighedsudtrykket så:

v=k·[B]·[B] ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. december 2013 af Linnese (Slettet)

Eller er 2 B   -->   P ikke ensbetydende med at v=k·[B]·[B] ?


Skriv et svar til: Reaktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.