Debat

Hvordan tager I noter? tak!

31. december 2013 af ohwell (Slettet)

hej:D

Mit spørgsmål er simpelthen, om hvordan I tager jeres noter?

bulletpoints? På Computeren? I hæftet osv. :D 

Alle svar er velkomne

mvh. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

Mine vigtigste to regler er struktur og systematik. Det er ret dumt at skifte metode ofte, og jeg noterer mens laereren snakker og ogsaa andet end det laereren skriver paa tavlen. Jeg foretraekker hele saetninger og saa noegleord. Ude ved margenen saetter jeg forskellige tegn, stjerne for noget interessant, udraabstegn for noget vigtigt og og spoergsmaalstegn for det jeg ska undetsoege naemere.
Inden for hvert fag har jeg et haefte udelukkende til noter. At have baade noter og lektier i samme haefte ka jeg ik overskue. :-)

Svar #2
31. december 2013 af ohwell (Slettet)

tak for dit interessante svar Skoleglad :D
 

andre?


Svar #3
25. januar 2014 af ohwell (Slettet)

Ingen? :(


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. januar 2014 af Aves (Slettet)

Fysik & matematik: i hånden (det går bare hurtigere med at tegne figurer og skrive ligninger) med blyanter, kuglepen til (under)overskrifter for overskuelighed, overstregning / tegne bokse med kuglepen for at fremhæve vigtige pointer / formler.

Andre fag: mest på computeren. Her bruger jeg OneNote, et program, hvor man kan klikke & skrive lige, hvor man vil. Plus man kan have noter fra alle fag bare ved at åbne for programmet. Det bruger jeg mest i sproglige fag - især når teksten ligger på computeren. Her kan man også sætte stjerne, tjekboks o.lig. foran sætninger for at fremhæve noget - men dette bruger jeg ikke så meget.

Angående overskuelighed på computeren kører jeg et lignende system på den som i hånden.

Det er også muligt at dele noter på OneNote (per 2013 version, muligvis også 2010), så man kan have flere, som skriver i den samme notatsbog samtidigt. På denne måde går det hurtigere med at tage noter.


Skriv et svar til: Hvordan tager I noter? tak!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.