Matematik

formel

02. januar 2014 af avengers (Slettet)

jeg har et spørgsmål

i en model er vægten af en bestemt fisk som funktion af fiskens alder givet ved

w = 20 * (1 - 0,89 * e^-0,17t)^3

hvor w er vægten (målt i kg), og t er alderen (målt i år).

hvad er fiskens alder når vægten er 13 kg?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. januar 2014 af lvr34 (Slettet)

Indfør den opgivede værdi for w, og isoler derefter t i udtrykket.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

... med andre ord: løs ligningen

w(t) = 13 ,

hvor

w(t) = 20·( 1 - 0,89·e-0,17t )3


Skriv et svar til: formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.