Matematik

hvordan ophæves en parentes hvor intet står foran

05. januar 2014 af Laurawedel (Slettet) - Niveau: 8. klasse

(9x+16)-(13x+6)

reducer mest muligt


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. januar 2014 af mathon


     (9x+16) - (13x+6)  = +(9x+16) + (-(13x+6))   =  +(9x+16) + (-13x - 6)  =  9x+16 -13x - 6

når "intet står foran" parentesen, er der underforstået et plus


Skriv et svar til: hvordan ophæves en parentes hvor intet står foran

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.