Matematik
Løs ligning e
17. november 2005 af
dR-Semic (Slettet)
Hey har brug for hjælp til opgave 4.017 i eksamensopgaver mat A.
Løs ved beregning ligninen
2 * e^2x + 7 * e^x - 4 = 0
Har absolut ingen idé om hvordan jeg skal komme igang, håber I kan hjælpe...
Løs ved beregning ligninen
2 * e^2x + 7 * e^x - 4 = 0
Har absolut ingen idé om hvordan jeg skal komme igang, håber I kan hjælpe...
Svar #1
17. november 2005 af sigmund (Slettet)
Sæt e^x lig t, og løs for t. Find til sidst x ved at løse ligningen e^x=t.
Skriv et svar til: Løs ligning e
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
