Matematik
opg. 3076 sidste spørgsmål
20. november 2005 af
Maja_enggaard (Slettet)
Jeg har regnet lidt af opgaven, men kan ikke finde ud af sidste spørgsmål..
Svar #1
20. november 2005 af Waterhouse (Slettet)
Puuuha, det var sørme noget værre noget. Hvis du så også lige poster opgaveformuleringen og dit eget løsningsforsøg, så kan vi prøve at hjælpe...
Svar #2
20. november 2005 af Guruen (Slettet)
skriv opgaven herinde..
lidt svært a hjælpe ellers.. :)
lidt svært a hjælpe ellers.. :)
Svar #3
20. november 2005 af Maja_enggaard (Slettet)
xy*(dy/dx) = 100Q
f(1000)=5
Q=0,006
Beregn f.
Jeg fik:
f(x)=kvadratrod af (2*(0,6*ln(x)+ 8,36))
Beregn h ved f(0,1)
f(0,1)= kvadratrod(2*(0,6*ln(0,1)+8,36))
f(0,1)= 3,74m
nu er h=2,5, beregn da Q?
f(1000)=5
Q=0,006
Beregn f.
Jeg fik:
f(x)=kvadratrod af (2*(0,6*ln(x)+ 8,36))
Beregn h ved f(0,1)
f(0,1)= kvadratrod(2*(0,6*ln(0,1)+8,36))
f(0,1)= 3,74m
nu er h=2,5, beregn da Q?
Skriv et svar til: opg. 3076 sidste spørgsmål
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
