Matematik

Cylinder skal rumme 1000 cm3?

31. januar 2014 af Svenni94 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Sidder i en matematik aflevering of har fået spørgsmålet hvor høj skal cylinderen være, hvis den skal rumme 1000 cm3 og så har jeg fomlen V= pi*r2*højde

Er der nogen der har en ide hvordan jeg griber det an? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2014 af SuneChr

Isolér højden i formlen for cylinderens rumfang.


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. januar 2014 af mathon

#1 udpenslet:                    
                       h • (π·r2) = V

                       h • (π·r2) = 1000               alle længdemål er i cm
                      
                       h = 1000 / (π·r2)

                      


Skriv et svar til: Cylinder skal rumme 1000 cm3?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.