Matematik

Formler

03. februar 2014 af lp4654 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Nu har jeg siddet fast i denne opgave siden lørdag :( og jeg kan simpelthen ikke komme videre... Er de nogen der lige kan hjælpe mig med hvordan man skriver en formel til opgaverne ? Se vedhæftet fil 

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2014 af mathon

prisen skal være en lineær funktion af antal zoner z:

                   P = f(z) = a·z + b


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2014 af mathon

                   P(z) = 112·z + 3


Skriv et svar til: Formler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.