Matematik

Integral og areal

09. februar 2014 af erinaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

De to opgaver er vedhæftet.
nogen der vil fortælle hvad jeg skal gøre?'

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: Integral og areal.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2014 af mathon

Første opgave:

                            A = 04 f(x) dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. februar 2014 af mathon

Anden opgave:                         
                            A = 14(f(x) - g(x)) dx


Svar #3
09. februar 2014 af erinaa (Slettet)

#2


Okay tak! 
Skal jeg integrere dem først og derefter trække dem fra i hinanden i opgave 2?


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. februar 2014 af mathon

Anden opgave:

                            A = 14(f(x) - g(x)) dx   =   14(-x2 + 5x - 4) dx  =   41(x2 - 5x + 4) dx

eller

                            A = 14(f(x) - g(x)) dx   =   14f(x) dx  -  14g(x) dx


Skriv et svar til: Integral og areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.