Matematik

eksponentiel funktion

13. februar 2014 af helenahansen1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået stillet denne opgave: 

Omskriv følgende funktioner til b*ekx

h(x)= 30*1,1x

i(x)= 30*0,9x

Nogen der kan hjælpe mig? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2014 af peter lind

brug at ax = ex*ln(a)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. februar 2014 af mathon

             1,1x = eln(1,1)·x = e0,09531·x


Skriv et svar til: eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.