Matematik

Rumfang

14. februar 2014 af Kasse112 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej alle sammen min lære har bare skrevet et spørgsmål der hedder: Hvilket rumfang er: a 1L  b 1000L  c 4700L  d 10ml hvordan skal jeg regne det ud??  håber i kan hjælpe mig =D


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. februar 2014 af SuneChr

1 liter = 1 dm3
1000 liter = 1 m3
4700 liter = 4,7 m3
10 ml = 0,01 liter = 0,01 dm3


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. februar 2014 af Hjorthen8 (Slettet)

jeg er ikke helt sikker, men kan forestille mig at hensigten er at du bruger din viden om rumfanget af en liter

altså 1L=1000 cm3


Svar #3
14. februar 2014 af Kasse112 (Slettet)

Tak for hjælpen =D


Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.