Matematik

Simpel matematisk udfordring til den der har lyst

16. februar 2014 af Mart96 (Slettet) - Niveau: C-niveau

En lille opgave til den der har lyst.

Formel: L = k - 20 * log(r) 

L = lydniveau målt i decibel, k = konstant, r = afstand målt i meter

Opgave: Bestem afstanden r, så lydniveauet er 48,5 dB. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2014 af mathon

                                                            L = k - 20 · log(r) 

                                                            20 · log(r) = (k - L)

                                                            log(r)  = (k - L)/20

                                                            r(L) = 10(k - L)/20


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Opgaven ser ud til at være fortsat her

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1444791


Skriv et svar til: Simpel matematisk udfordring til den der har lyst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.