Matematik

funktion

18. februar 2014 af avengers (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg har et spørgsmål

en funktion er bestemt ved

f(x) = 3x^2 + 6x

hvordan bestemmes en forskrift til den stamfunktion til f, som går gennem P(1,2)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Bestem en stamfunktion F(x) til f(x) og fastlæg konstanten k så at F(1) = 2 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. februar 2014 af mathon


                      \small F(x) = x^3+3x^2+k            gennem   P(1,2)

    dvs
                      \small F(1) = 1^3+3*1^2+k = 2

                      \small 4+k = 2

                      \small k = -2
                    


Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.