Kemi

Opgave

22. februar 2014 af Sinimini (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Er der nogle, der kan hjælpe mig med opg. 2.4 på vedhæftede opgavesæt?

http://www.uvm.dk/Uddannelser/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF11/Proever%20og%20eksamen/110531%20frs111_BTK_A.ashx


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. februar 2014 af mathon

           titrerligningen
           giver
                                           (0,025 L) · cs  =  (0,020 L) · (0,1 M)

                                           cs = ((0,020 L)/(0,025 L)) · (0,1 M) = 0,08 M


Svar #2
23. februar 2014 af Sinimini (Slettet)

Mange tusinde tak!


Svar #3
23. februar 2014 af Sinimini (Slettet)

Jeg kan ikke rigtig se, hvor du har talene 0,020 L fra?


Svar #4
23. februar 2014 af Sinimini (Slettet)

Jeg har fundet ud af det. Mange tak.


Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.