Fysik
krafter i bjælke 3
jeg havde lavet en fejl
Svar #1
26. februar 2014 af hesch (Slettet)
Hvorfor starter du ny tråd ? Bliv ved den (de) gamle.
Igen, 1. linie under tegningen:
De 300kg er vel bjælkens vægt, som du så ganger med 6m (bjælkens længde). Men det er jo ikke alle 300kg, der er placeret 6m væk fra det punkt du beregner momentet om. Hvilket punkt er det iøvrigt ?
Svar #2
26. februar 2014 af 110975 (Slettet)
Jeg forstod ikke lige din Intergralregning der kom nogle helt mærkelige tal frem
Svar #3
26. februar 2014 af 110975 (Slettet)
Men resultatet jeg skal finde er hvor meget b trykker igen på bjælken
Og på A bliver det et negativt resultat
Svar #4
27. februar 2014 af hesch (Slettet)
Ja, det er vist rigtigt, at jeg fik lavet en gal substitution. Men her kommer den rigtige:
MA = g * 0∫L r dm (dm = m dr , L = længde) =>
MA = g * m * 0∫L r dr = g * m * ½ * L2
Svar #6
27. februar 2014 af hesch (Slettet)
Glemte at skrive: m = vægt/meter, altså her = 50kg/m
MA = g * 50 *½ * 62 = 8838Nm ( men altså kun fra lasten i selve bjælken )
Svar #7
27. februar 2014 af 110975 (Slettet)
Det kunne være dejligt hvis du gad at regne den færdig da jeg ikke helt kan følge din tankegang
Jeg er på fjerundervisning og vi har ikke fået noget undervisning i krafter og ligevægt.
det er i det hele taget svært at finde regne eksempler med netop kraftmoment ligevægt, så hvis nogen ved hvor der findes sådant, høre jeg gerne om det
på forhånd tak
Skriv et svar til: krafter i bjælke 3
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
