Matematik

Beregn hvor mange m3 fjeld, der er sprængt væk

06. marts 2014 af SRPHJÆLPsøges (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hejsa, jeg har virkelig brug for jeres hjælp. 
Hvis jeg har en tunnel der er som den på billedet(klik på den vedhæftede fil), og skal finde ud af hvor meget fjeld der er sprunget væk, hvordan gør jeg så det? Tunnellen er 2600m lang og tværsnittet har et areal på 63,16 m2

Har virkelig brug for jeres hjælp


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. marts 2014 af mathon


            Rumfang = længde gange tværsnitsareal

            R = (2600 m) · (63,16 m2) = (2600·63,16) · (m·m2) = 164216 m3


Skriv et svar til: Beregn hvor mange m3 fjeld, der er sprængt væk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.