Kemi

Lambert Beers lov

09. marts 2014 af 1234radioen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Siger Lambert Beers lov, at der er en sammenhæng mellem absorbansen og den formelle koncentration af stoffet, eller er det sammenhængen mellem absorbans og den aktuelle stofmængdekoncentration?


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. marts 2014 af mathon

Lambert Beers lov siger, at der i standardkuvetten er en sammenhæng mellem lysintensiteten og opløsningens aktuelle stofkoncentration c:
              
                                    I = I_o\cdot e^{-\xi _\lambda \cdot L\cdot c}

             absorbans
                                    A=\xi _\lambda \cdot L\: \cdot c


Skriv et svar til: Lambert Beers lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.