Matematik

En funktion f er bestemt ved f(x)=4√x-1.

09. marts 2014 af ahmet19 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Spørgsmålet vædhæftet som fil.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2014 af peter lind

Der er ikke vedlagt nogen fil.

Er f(x) = 4*kvrod(x)-1 eller er f(x) = 4*kvrod(x-1) ?


Skriv et svar til: En funktion f er bestemt ved f(x)=4√x-1.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.