Matematik

Løse ligning

10. marts 2014 af ranimukerji (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Jeg har lidt svært ved at løse følgende ligning uden hjælpemidler, kan nogle gennemskue den?

0=e-0.39t + 97,5t * (-0.39) * e-0.39t

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2014 af mathon

                         0 = e^{-0,39t}\cdot \left ( 1-38,025\cdot t \right )                e^{-0,39t} > 0


Skriv et svar til: Løse ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.