Matematik

Ekspotentiel funktion

16. marts 2014 af moejoe (Slettet) - Niveau: B-niveau

jep


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Man ved så, at

        f(x)=5\cdot 2^{\frac{x-2}{7}}


Svar #2
16. marts 2014 af moejoe (Slettet)

hvordan finder du  frem 2^x-2/7?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvis f(x0) = y0 og fordoblingskonstanten er X2 , er

        f(x) = y_{0}\cdot 2^{\frac{x-x_{0}}{X_{2}}}


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Nu har trådstarter i mellemtiden begået den udåd at slette det oprindelige spørgsmål. Opgaven gik ud på at bestemme forskriften for den eksponentielle udvikling, for hvilken f(2) = 5 og fordoblingskonstanten er 7.


Svar #5
16. marts 2014 af moejoe (Slettet)

tusind tak


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. marts 2014 af jihudsif (Slettet)

-


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. marts 2014 af SuneChr

# 4
Ja, uvist af hvilken årsag.
At slette sit spor, efter man har fået dét, man bad om, er fejt.
Man kan så gøre sig sine helt private tanker om, - hvorfor?
Måske skulle respondenter vente de berømte 10 min. med at svare, da bordet  fanger?


Skriv et svar til: Ekspotentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.