Kemi

Data til forsøg

26. november 2005 af thoha (Slettet)
Hej

Jeg er i gang med at lave rapporter til 2 kemiforsøg, som jeg ikke har lavet. Så jeg vil derfor hører om der er nogen der ligger inde med tallene?

Jeg skal bruge følgende til forsøget "Permanganat-titrering af jern(II)sulfat heptahydrat":

1. Hvor meget kaliumpermanganat blev tilsat?


Jeg skal bruge følgende til forsøget "Bestemmelse af molarmasse for natriumhydrogensulfat":

1. m1, m2 og m3
2. v1, v2 og v3


Håber der er nogen der kan hjælpe.

På forhånd tak

Med venlig hilsen

Thomas Hansen

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2005 af frodo (Slettet)

snak med de andre på dit hold.

Svar #2
27. november 2005 af thoha (Slettet)

Jeg er ikke på noget hold, da jeg skal op til re-eksamen.

Det er derfor jeg spørger her :)

/Thomas

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2005 af frodo (Slettet)

så kontakt nogen fra dit tidligere hold, hvis ikke opgaven er her på sitet. (Har du husket at tjekke opgave sektionen?)

Svar #4
27. november 2005 af thoha (Slettet)

Har ikke kontakt til nogen af dem, da det var et 3 ugers kursus for over et år siden.

Den er ikke i opgavesektionen.. endnu engang derfor jeg spørger her. Der må da være nogen der har lavet disse forsøg. Jeg skal bare bruge tallene.. beregningerne laver jeg selv.

/Thomas

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. november 2005 af frodo (Slettet)

http://studi.dk/opg/pdf/o230.pdf

Svar #6
27. november 2005 af thoha (Slettet)

Tak.. den havde jeg ikke set. Men kan stadig ikke finde den anden.

/Thomas

Brugbart svar (0)

Svar #7
27. november 2005 af frodo (Slettet)

den anden?
Jeg søgte på "jern" i opgaverne under kemi

Svar #8
27. november 2005 af thoha (Slettet)

Jeg søger tal til to opgaver.

Den du henviste til var tallene til den ene opgave.

Mangler stadig til "Bestemmelse af molarmasse for natriumhydrogensulfat".

/Thomas

Svar #9
28. november 2005 af thoha (Slettet)

Er der slet ikke nogen som ligger inde med tallene m1,m2,m3,v1,v2 og v3 til ovennævnte opgave?

På forhånd tak

/Thomas

Brugbart svar (0)

Svar #10
07. december 2005 af Marrq (Slettet)

Data til forsøget "Molarmassen af natriumhydrogensulfat"

Stof = Natriumhydrogensulfat.
Titrator = Natriumhydroxid-opløsningen med den præcise koncentration på 0,510 mol/L.

m1 = 0,310 g
Ækv. = 4,30 mL

m2 = 0,600 g
Ækv. = 8,20 mL

m3 = 1,010 g
Ækv. = 14,00 mL

m4 = 1,310
Ækv. 18,05 mL

Håber du stadig kan bruge dem. Du kan evt. skrive lidt mere om det andet forsøg, det kan være at jeg har den også.

Svar #11
07. december 2005 af thoha (Slettet)

Hej

Tusind tak for det, kan stadig godt bruge dem.

Jeg har fundet dataene til det andet forsøg, ellers tak.

/Thomas

Brugbart svar (0)

Svar #12
07. december 2005 af Marrq (Slettet)

Ingen årsag.

Held og lykke med det.

Skriv et svar til: Data til forsøg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.