Matematik

To funktioner

18. marts 2014 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har vedhætet en opgave. Er der nogle der kan foklare mig den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Skærmbillede 2014-03-18 kl. 17.55.09.png

Løs ligningen f(x) = g(x) .


Svar #2
18. marts 2014 af Manu0407 (Slettet)

Hm.. Og hvordan gør jeg så det? :/


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ligningen bliver så

      x + 200 = -3x + 600 .

Isoler x.


Svar #4
18. marts 2014 af Manu0407 (Slettet)

så -200?


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Nej, det er ikke korrekt. Isoler x ved at lægge 3x til på hver side og trække 200 fra på hver side:

        4x = 400


Svar #6
18. marts 2014 af Manu0407 (Slettet)

Okay så x er 100? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Flot.


Skriv et svar til: To funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.