Matematik

Hvad kan matematik bidrage med i forbindelse med en undersøgelse, hvor to variable er i fokus?

18. marts 2014 af Mart96 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Tja du har set mit spørgsmål, men er du i stand til at give et godt svar? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2014 af mathon

        f. eks. vækstundersøgelser.

                     lineær vækst                               dy/dx = a

                     eksponentiel vækst                     dy/dx = k·y

                     potensiel vækst                           dy/dx = k·(y/x)
          


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2014 af SuneChr

Matematikken kan bidrage, med sin næsten uudtømmelige lovsamling, med at opstille en lovmæssighed for samspillet mellem de to variable.


Skriv et svar til: Hvad kan matematik bidrage med i forbindelse med en undersøgelse, hvor to variable er i fokus?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.