Matematik

vækst

24. marts 2014 af HFNU (Slettet) - Niveau: C-niveau

Da rottebestanden fortsat vokser i byen, besluttes det nu også at udlægge gift. 
Dette vil betyde, at rottebestanden vil udvikle sig efter følgende model. 
y=4000.
0,84x
 
Forklar hvad den nye model fortæller om rottebestandens størrelse og 
væksthastighed. 

Jeg har siddet med den her opgave i ang tid og vil hører om nogle vil hjælpe mig? hvad skal jeg gøre


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2014 af mathon

                          y=4000.
                          0,84x              ??

          Skal formentlig være:
                                                              y = 0,84x + 4000


Svar #2
24. marts 2014 af HFNU (Slettet)

Hvad mener du med det ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er ikke klart, hvad du mener med det, du har skrevet i #0. Formuler udtrykket ordentligt, så vi ikke skal gætte os til opgavens indhold.


Skriv et svar til: vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.