Fysik
HURTIG HJÆLP TIL FYSIK BEHØVES!!!
Jordens tiltrækningskraft på en TV-satellit med massen 200 kg er givet ved:
F(x)=8,0*10^16 Nm^2*1/x^2
hvor x er satellittens afstand fra Jordens centrum.
Beregn ved integralegning størrelsen af det arbejde, tiltrækningskraften udfører når satelliiten opsendes fra jordoverfladen (x=6400 km) til en bane med radius x=42000 km.
Er der en som kan hjælpe??
Svar #2
24. marts 2014 af skoleerfed (Slettet)
Det er altså A=6400∫42000 8,0*10^16 Nm^2*1/x^2 dx ???
Skriv et svar til: HURTIG HJÆLP TIL FYSIK BEHØVES!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
