Matematik
Fordobling af lydintensiter set i forhold til lydstyken
03. december 2005 af
Norn (Slettet)
Sammenhængen mellem lydstyke (L) og lydintensitet (I) beskrives, som følger
L = 10 * log(I/Io)
Hvor Io er kendt: 10^-12[W/m^2].
Ved en fordobling af lydintensiten skal man finde proportionalitetsfaktoren x i følgende:
x * L = 10 * log(2I/Io)
Hermed et ønske og hjælp :)
Tak på forhånd!
L = 10 * log(I/Io)
Hvor Io er kendt: 10^-12[W/m^2].
Ved en fordobling af lydintensiten skal man finde proportionalitetsfaktoren x i følgende:
x * L = 10 * log(2I/Io)
Hermed et ønske og hjælp :)
Tak på forhånd!
Svar #1
03. december 2005 af Norn (Slettet)
Det burde måske tilføjes, at jeg ikke ønsker at løse opgaven ved at sætte I til at være et bestemt tal!
Svar #2
03. december 2005 af Norn (Slettet)
hmm... jeg tror, at jeg har luret det selv... Endnu et ønske om hjælp kommer måske lidt senere i aften!
Skriv et svar til: Fordobling af lydintensiter set i forhold til lydstyken
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
