Matematik
Undersøgelse af DM.
07. december 2005 af
makemyday (Slettet)
Hvorledes skal man bære sig ad med at undersøge DM for Epicycloiden?
Fik fortalt noget med at undersøge T = 2 pi og T = 4 pi, men fik ikke helt fat i sammenhængen.
Håber nogen kan forklare lidt nærmere.
Fik fortalt noget med at undersøge T = 2 pi og T = 4 pi, men fik ikke helt fat i sammenhængen.
Håber nogen kan forklare lidt nærmere.
Svar #2
08. december 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
#1:
Jeg forstår din undren, men et bud kunne være definitionsmængden.
Jeg forstår din undren, men et bud kunne være definitionsmængden.
Skriv et svar til: Undersøgelse af DM.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
