Matematik
Differentier
18. december 2005 af
KK_88 (Slettet)
Hejsa..:)
Jeg har helt glemt hvordan man differentier disse funktier, og kan ikke finde et eksempel i min bog, som hjælper.
kvadratrodden = K
f(x) = 5 K (x)
f'(x)= ?
f(x) = K(x)
F'(x) = ?
Jeg har helt glemt hvordan man differentier disse funktier, og kan ikke finde et eksempel i min bog, som hjælper.
kvadratrodden = K
f(x) = 5 K (x)
f'(x)= ?
f(x) = K(x)
F'(x) = ?
Svar #3
18. december 2005 af Mr.Madsen (Slettet)
for pokker da også...!
3. gang er lykkens gang... (DOH)
1: 5x^-0,5
2: x^-0,5
NU er den rigtig...
3. gang er lykkens gang... (DOH)
1: 5x^-0,5
2: x^-0,5
NU er den rigtig...
Svar #4
18. december 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
#3:
Det er det stadig ikke korrekt, du glemmer de altafgørende parenteser; det rigtige er
f(x) = 5*x^(1/2) =>
f'(x) = 5/2*x^(-1/2)
f(x) = x^(1/2) =>
f'(x) = 1/2*x^(-1/2)
Det er det stadig ikke korrekt, du glemmer de altafgørende parenteser; det rigtige er
f(x) = 5*x^(1/2) =>
f'(x) = 5/2*x^(-1/2)
f(x) = x^(1/2) =>
f'(x) = 1/2*x^(-1/2)
Skriv et svar til: Differentier
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
