Fysik
O6 orbit 2 - problem
14. januar 2006 af
Guruen (Slettet)
Gult lys med bølgelængden 589nm sendes fra kuft ned i en væske med ukendt brydningsindex. Indfaldsvinklen i luft er 38,1 grader og bryningsvinklen i væsken er 28,8 grader..
1) bestem lysets frekvens
2) beregn lysets fart i væsken
3) beregn bølgelængden a det gule lys i væsken
Har kigget på den meget, men jeg ka slet ikke finde ud a det.. håber på a få hjælp
1) bestem lysets frekvens
2) beregn lysets fart i væsken
3) beregn bølgelængden a det gule lys i væsken
Har kigget på den meget, men jeg ka slet ikke finde ud a det.. håber på a få hjælp
Svar #1
14. januar 2006 af 150972 (Slettet)
1) f=c/lamda(luft) =>
3,0*10^8m/s / 589*10^-9m =
3) lamda=v/f = c/(f*n)
3,0*10^8m/s / 589*10^-9m =
3) lamda=v/f = c/(f*n)
Svar #2
15. januar 2006 af Guruen (Slettet)
tak skal du have.. :)
jeg har fundet ud a det nu.. tusind tak igen..
jeg har fundet ud a det nu.. tusind tak igen..
Skriv et svar til: O6 orbit 2 - problem
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
