Matematik

cosz=i (komplekse funktioner)

25. januar 2006 af pessel (Slettet)
Er der nogen der kan fortælle mig om cosz=i, kun har en løsning, hvis z er et reelt tal, eller om den også har komplekse løsninger? kan simpelthen ikke finde ud af den..

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

Lad nu være med at starte flere tråde med samme indhold!

https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=172074

Svar #2
25. januar 2006 af pessel (Slettet)

ja ja, undskyld..

Skriv et svar til: cosz=i (komplekse funktioner)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.