Matematik
skæring mellem vektorfunktioner
05. februar 2006 af
thomasmc (Slettet)
Jeg skal finde skæringen mellem disse to vektorfunktioner:
x=0,07t+100
y=0,25t-10
og
x=0,15t+10
y=0,2t-5
Hvad skal jeg gøre?
x=0,07t+100
y=0,25t-10
og
x=0,15t+10
y=0,2t-5
Hvad skal jeg gøre?
Svar #1
05. februar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Du sætter et af de to par af (respektive) komponentfunktioner lig hinanden. Den fundne t-værdi indsætter du så i en af de to linjerssystemer, hvorved du finder koordinatsættet til skæringspunktet.
Svar #2
05. februar 2006 af thomasmc (Slettet)
t-værdien for funktionerne skal ikke være den samme, i det punkt graferne skærer. der må være en anden løsning....?
Svar #3
05. februar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#2:
Hmmm ... du har selvfølgelig ret -- jeg må hellere få mig noget morgenmad nu!
Hmmm ... du har selvfølgelig ret -- jeg må hellere få mig noget morgenmad nu!
Skriv et svar til: skæring mellem vektorfunktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
