Matematik
Vis at f'(x)=....
07. februar 2006 af
starish (Slettet)
Hey guys...
Sidder med en mataflevering til aflevering om lidt *rolleyes*
Opgaven hedder:
"Koncentrationen af et bestemt medicinsk præparat i blodet hos en patient er
en funktion af tiden t
Funktionen er givet ved
>
f(t)=0,3t*e^1,1t ; t= 0
t = antal timer
f(t)=mængden af mg/L
- Vis at f'(t)=0,3(1-1,1t)e^-1,1t
og
- Med hvilken hastighed ændrer koncentrationen sig til tiden t=2
HJÆLPPPP?
Sidder med en mataflevering til aflevering om lidt *rolleyes*
Opgaven hedder:
"Koncentrationen af et bestemt medicinsk præparat i blodet hos en patient er
en funktion af tiden t
Funktionen er givet ved
>
f(t)=0,3t*e^1,1t ; t= 0
t = antal timer
f(t)=mængden af mg/L
- Vis at f'(t)=0,3(1-1,1t)e^-1,1t
og
- Med hvilken hastighed ændrer koncentrationen sig til tiden t=2
HJÆLPPPP?
Svar #2
07. februar 2006 af allan_sim
#0.
Og hvori består dit problem? Og hvad har du selv forsøgt dig med?
Og hvori består dit problem? Og hvad har du selv forsøgt dig med?
Svar #3
08. februar 2006 af sigmund (Slettet)
Forskriften er nok
f(t)=0.3t*e^(-1.1*t), t>=0,
da koncentrationen ellers ville vokse med tiden!!
Jeg siger som #2: hvori består problemet? Du skal diffferentiere en produktfunktion. Det andet spørgsmål er triviel funktionsværdibestemmelse (dvs. indsættelse, eller hvordan man kan formulere det).
f(t)=0.3t*e^(-1.1*t), t>=0,
da koncentrationen ellers ville vokse med tiden!!
Jeg siger som #2: hvori består problemet? Du skal diffferentiere en produktfunktion. Det andet spørgsmål er triviel funktionsværdibestemmelse (dvs. indsættelse, eller hvordan man kan formulere det).
Skriv et svar til: Vis at f'(x)=....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
