Matematik

Funktioner

23. februar 2006 af B-runo (Slettet)
Hej!
Jeg har store problemer med en aflevering til i morgen, og jeg mangler kun de sidste opgaver. Nu er jeg gået i stå ved denne opgave:

Tegn i et enkeltlogaritmisk koordinatsystem grafen for hver af funktionerne:

f(x) = 2 · (1/3)^x
g(x) = 1/2 · 0,75^x
h(x) = 3 · (1/10)^x

Aflæs halveringskonstanterne for f, g oh h.
Beregn derefter de samme halveringskonstanter.


Jeg håber I kan hjælpe mig! På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2006 af nikolaj_p (Slettet)

Hvad er du i tvivl om?
Jeg tror der menes følgende:

Aflæsning: aflæs x på grafen så funktionen halveres (altså find halveringskonstanten)

Beregning: Du kan beregne halveringskonstanten ved hjælp af en formel. Kig i din bog

Svar #2
23. februar 2006 af B-runo (Slettet)

Problemet er at jeg ikke ved hvad funktioner skal betyde.

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2006 af nikolaj_p (Slettet)

hvad mener du?

Svar #4
23. februar 2006 af B-runo (Slettet)

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre ved funktionerne, eller hvad de står for?!

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. februar 2006 af nikolaj_p (Slettet)

Du har vel haft om eksponentielle funktioner og halveringskonstanter osv, siden du får sådant et spørgsmål?

Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.